Секоја ваша замисла, со задоволство ја остваруваме. Бидете секогаш со свој стил. TIVES е тука за вас доколку сакате да имате уникатни и софистицирани сакоа, кошули, панталони и чевли. Ви ветуваме дека секогаш ќе изгледате одлично на секоја свечена церемонија, во канцаларија, во кафуле. Голем дел јавни личности го избраа TIVES. Ние сме бренд на црвениот тепих, а нашето име се појавува како спонзор на бројни манифетсации. TIVES е секогаш дел од големите настани.

Опуштено

И ако мислевте дека во TIVES може да се облечете за свеченост сте се излажале може да изгледате и Опуштено како Тони. Токму затоа TIVES е дел и од последната сезона на Опуштено. Во нашиот салон може да најдете и лежерни комбинации за вашите вечерни излегувања. Но исто така може да пронајдете и парче кое

Александар Тарабунов

TIVES е вистинскиот избор и за мажите кои сакаат спортска елеганција и лежерен стил. Александар Тарабунов го направи својот избор, затоа што кај нас секоја визија е возможна. TIVES има оригинални комбинации за секој за маж.