FUSHAT E SHËNUARA ME * JANË TË DETYRUESHME

  Emri dhe mbiemri *

  E-mail *

  Numri i telefoni

  Lënda *

  Mesazhi juaj *

  Adresa

   Rr. Nikolla Rusinski 3B lok. 15 Karposh
  Shkup, Republika e Maqedonisë

  Orari i punës

   E hënë – E premte
  09:00 – 21:00
  E shtunë
  09:00 – 17:00

  Kontakte


  Numri i telefonit
  +389 75 300 066
  +389 2 6131 250
  Posta elektronike:
  kontakt@tives.com.mk