Полињата означени со * се задолжителни

  Име и Презиме *

  Е-пошта *

  Tелефонски број

  Наслов на пораката *

  Вашата порака *

  Адреса

  Бул. Партизански Одреди 66Б/1/1 Карпош
  Скопје Р.Македонија

  Работно време

  Понеделник – Петок
  09:00 – 21:00
  Сабота
  09:00 – 17:00

  Контакти


  Телефон: +389 2 6131 250
  Мобилен телефон:
  +389 75 300 066
  Електронска пошта:
  kontakt@tives.com.mk