Модерниот маж знае каде да посегне кога е во прашање обновување на формалниот и неформалниот стил на облекување. Колекцијата Tives Пролет/Лето 2020 нуди нова, софистицирана и ултра модерна перспектива за оние со истенчен вкус.

Tives знае колку важен дел се аксесоарите за комплетирање на целосниот изглед на современиот маж. Токму затоа листата од истите е неограничено раскошна.

Ве очекуваме на добро познатата локација во Т.Ц Лептокарија на бул.Партизански Одреди бр. 66 б-1/1