Ne plotësojmë me kënaqësi secilën ide tuajën. Gjithmonë mbajeni stilin tuaj. TIVES është këtu për ju nëse dëshironi të keni xhaketа klasike, këmisha, pantallona dhe këpucë unike dhe të sofistikuara. Ju premtojmë se gjithmonë do të dukeni shkëlqyeshëm në secilën ceremoni solemne si edhe në zyrë apo në kafene. Një pjesë e madhe prej personave të njohur kanë zgjedhur TIVES. Ne jemi brend në qilimin e kuq, kurse emri ynë shfaqet si sponsor i manifestimeve të numërta. TIVES është gjithmonë pjesë e ngjarjeve të mëdha.